Online Tool Center
Kontakt
{{ item.title }}
Lako vodič za stvaranje slobodnog Qr koda za APP (2024)
2024-03-19

Koji je QR kodeks za APP?

QR kod za APP je specijalni tip QR koda koji bezobrazno upućuje korisnike na stranicu skidanja aplikacije na App Store ili Google Play. Ovaj skenirajući kvadrat trenutno predstavlja prazninu između potencijalnih korisnika i aplikacije, povećavajući prikupljanje korisnika. Sledeće, istražimo njegove karakteristike, aplikacije i kako da stvorimo QR kod za APP.

program qr code.png

Zašto ti treba QR kod za APP?

Pametnjakovi su postali integralni deo našeg dnevnog života. Često je vidjeti ljude koji koriste pametne telefone za sve, od snimanja fotografija do skeniranja QR kodova. To predstavlja značajnu priliku za poduzeće koje su razvili aplikacije za online naređenje, marketing ili druge svrhe. Uzimajući moć kodova App QR-a, poduzeća mogu uživati u nizu koristi, uključujući:

1.Погрешите изтежње приложеницаAPP QR kodovi su lako skenirati i podijeliti, čineći ih efikasnim načinom da voze saobraćaj na stranicu preuzimanja vaših aplikacija.

2.Повећавај описание користера: QR kodovi za APP pružaju prikladan i bezfriksiv način da korisnici skinu aplikaciju, eliminišu potrebu za potragu za njim u prodavnici aplikacije.

3.Versatilni ureðaj za markiranjeKodovi APP QR-a mogu biti integrisani u različite tržišne materijale, kao što su reklame za štampu, bilborde, položaje društvenih medija i pakovanje proizvoda, kako bi došlo do šire publike.

Kako da Generiše QR kodeks za APP?

Stvaranje QR koda za aplikaciju je jednostavno, posebno sa besplatnim QR kodom Generator. Da bi stvorio slobodan QR kod aplikacije, pratite ove korake:

1. Izaberite QR kodiranje

Izaberite pouzdanu programu za generator kodova QR koji podržava veze za trgovinu aplikacijom. Tražite karakteristike poput prilagodbe i lepotine opcije.

2. Uhvatite vezu za trgovinu APP

ios aplikacija qr kod.png

Otvori listu aplikacije u Google Play ili App Store. Pronađite dugme "Dijelite" na lističkoj stranici aplikacije, zatim odaberite opciju "Kopirajte Link" iz menija dijeljenja.

3. URL ulazne aplikacije

uvedite url u generator qr koda.png

Unesite direktnu vezu sa svojom iOS-om ili igrajte tržišnu aplikaciju u generator. To osigurava QR kodiranje upućuje korisnike na pravu lokaciju.

4. Pripasti svoj QR kodeks za APP

prekrasni qr kod.png

Možete iskoristiti QR kodnog generatora za radnju aplikacije da biste prilagodili QR kod. Dodavanje boja, logotika ili dizajna može poravnati kodiranje sa esteticijom vašeg znaka.

5. Generirati i testirati

Kada ubacite URL i prilagodite dizajn, proizvedite slobodni kodeks trgovine APP. Testiraj ga sa različitim uređajima i garantiraj da je ispravno vodi na stranicu trgovine vaše aplikacije.

S QR kodom za App spremnom, integrirajte ga u vaše marketinške materijale, poput postera i letelice. Uzimajući koristi i prateći korake za stvaranje koda slobodne radnje aplikacije, možete efektivno poboljšati vidljivost aplikacije i uključenje korisnika.

Pošaljite ispitivanje
Pošaljite ispitivanje

Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Poslovni konzultat
Posle prodaje
Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev1111