Online Tool Center
Kontakt
{{ item.title }}
Kako se koristi Amazon Premijerni dan QR kodeksa za dogovore 2024.
2024-07-17

Amazon Prime Day je željno očekivan događaj za kupovinu, nudeći ekskluzivne dogovore i diskonte članovima Amazon Prime. Uz integraciju QR kodova, pristup ovim dogovorima postao je besmisleniji i efikasniji.

U ovom sveobuhvatnom vodiču istražit ćemo kako koristiti QR kodove za prvi dan da maksimalizujemo vaše ušteđevine, prebacimo koristi tih kodova i pružimo detaljne korake gde ih nađete. Osim toga, pokrivaæemo ono što je premijerni dan i kada će se to dogoditi 2024. godine.

Amazon Prime Day.png

Izvor slike: Screenshot of Amazon Prime Day

Šta je Prvi dan?

Amazon Prime Day je godišnji događaj za kupovinu ekskluzivan za članove Amazon Prime. Počela je 2015. da proslavi 20. godišnjicu Amazone i od tada se razvila u jedan od najvećih događaja u kupovini na svijetu.

Prvi dan nudi značajne diskonte o širokom nizu proizvoda, uključujući elektroniku, kućnu robu, modu i više. Za prve članove, to je prilika da uživamo u velikoj uštedi i pristupimo ekskluzivnim dogovorima.

Kada je premijer 2024?

Premijerni dan 2024 je zakazan da se održi 16. do 17. jula 2024. Događaj obično traje 48 sati, dajući premijerima dva puna dana da iskoriste mnoge dogovore i diskonte.

Razumevanje prvog dana QR kodeksa

Prvi dan QR kodeks je digitalni barkodeks koji se može skenirati s kamerom vašeg telefona. Ovi QR kodovi su dizajnirani da povežu direktno sa određenim premijernim danskim dogovorima, diskontima ili promocijama, olakšavajući kupce pristup ovim ponudima bez potrebe da ih ručno potraže.

Korisnici korištenja QR kodova za Amazon prvi dan dogovora

Koristenje QR kodova za Amazon Prime Day dogovora nudi nekoliko prednosti:

1. Prikladnost: QR kodovi pružaju brz i jednostavan način za pristup dogovorima. Jednostavno skenirajte šifru i odmah ćete biti upućeni na ponudu.

2. Ekskluzivne ponude: Neki dogovori su dostupni samo kroz QR kodove, dajući korisnike pristup specijalnim promocijama koje ne mogu lako naći drugačije.

3. Sačuvanje vremena: skeniranje QR koda eliminiše potrebu za pretraživanje kroz brojne stranice, omogućavajući učinkovitijim iskustvom kupovine.

Kako da upotrebiš Amazon Premijerni dan QR kodeksa za dogovore?

Evo koraka po korak vodiča o tome kako se efektivno koristi Premijerni QR kodeks:

1. Pripremite svoj uređaj: osigurajte se da vaš smartphone ima instalaciju QR koda skeniranja ili da je kamera omogućena za skeniranje QR kodova. Većina modernih pametnih telefona su izgradila QR kodove za skeniranje.

2. Naðite QR kodove: Amazon distribuira QR kodove kroz različite kanale poput e-maila, društvenih medija i njihove sajtove. Budite u potrazi za ovim kodovima kada se približi Prime Day.

3. Skenirajte Kod: Otvorite svoj QR kodni skener ili kamera aplikaciju i pokažite ga na QR kodu. Pobrinite se da je cijeli kod vidljiv unutar okvira.

4. Pratite vezu: Kada se skenira, javnost će se pojaviti s vezom. Pritisnite vezu koja će biti usmjerena na određeni ugovor o premijernom danu ili unapređenje.

5. Provjerite dogovore i dodajte svoje željene stvari u kolica. Pobrini se da završiš kupovinu pre nego što se dogovor završi.

Gde da nađemo QR kodove za Amazon Prime Day?

Pronađivanje kodova QR-a Amazonskog prvog dana je ključno za otključavanje ekskluzivnih dogovora. Evo nekih zajedničkih izvora:

1. Amazonske e-maile: Amazon često šalje promotivne e-maile koje sadrže QR kodove. Provjerite svoju kutiju za vrijednu poruku.

2. Socijalni mediji: Pratite Amazonske socijalne medijske račune na platformama poput Facebook, Instagram i tako dalje. Često postavljaju QR kodove za ekskluzivne dogovore.

3. Amazonska stranica: U danima koje vode do premijernog dana, Amazonija može da uključi QR kodove na svojoj domaćoj stranici ili posvećuje stranicu sletanja premijernog dana.

4. Sajtovi partnera i influenceri: Neki partneri i uticaji mogu podijeliti QR kodove kroz njihove platforme, nudeći pristup dodatnim dogovorima.

Maksimalizuješ iskustvo za kupovinu prvog dana

Da bi se najviše izvukao iz vašeg iskustva u kupovini premijera Amazona koristeći QR kodove, razmotrite sljedeće savjete:

1. Ostanite obaviješteni: regularno provjerite svoj e-mail i Amazon-ov socijalni medijski kanal za aktualizacije o puštanju koda QR.

2. Plan unaprijed: Napravite spisak predmeta koje želite unaprijed kupiti i potražiti povezane QR kodove.

3. Brzo se ponašaj: Premijerni dan dogovori su često osjetljivi na vreme. Kada nađete QR kodeks za željenu dogovor, brzo se ponašajte da osigurate štednju.

4. Koristite QR Kod Generator: Ako ste prodavač u Amazoni, razmislite o korištenju generator a QR koda kako bi stvorili kodove za vaše sopstvene unapređenje, olakšanje mušterijama da pronađu vaše proizvode.

Generator koda Amazon QR online.png

Ukratko, uključivanje premijernih QR kodova u vašu strategiju za kupovinu značajno povećava iskustvo vašeg premijernog dana Amazona.

Ovi kodovi, uključujući sposobnost da napravite QR kodeks za listu želja Amazone, nude prikladan i efikasan način da pristupite ekskluzivnim dogovorima i maksimalizujete štednju. Znajući gdje naći te QR kodove i kako ih koristiti efikasno, možete osigurati besmisleno i nagrađeno iskustvo kupovine.

Za one koji su zainteresovani za stvaranje svojih QR kodova, alata poput besplatnog QR koda generatora online mogu biti neprocjenjiva.

Uhvatite lakše i efikasnost kodova Amazon Prime Day QR-a i uživajte u streamliniranju kupovine. Sretan kupovina!

Pošaljite ispitivanje
Pošaljite ispitivanje

Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Poslovni konzultat
Posle prodaje
Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev1111