Online Tool Center
Kontakt
{{ item.title }}
Vođa za korištenje i stvaranje QR kodova u filmovima
2024-06-04

Šta je QR kodeks u filmskoj industriji?

U filmskoj industriji, QR kodovi služe kao most između iskustva na ekranu i digitalnog svijeta, nude besmisleni način da se povežu sa posmatračima izvan pozorišta.

Korisnosti filmskih QR kodova

Filmski QR kodovi nude moćni alat za filmske proizvođa če i studije:

● Drive Engagement: QR kodovi mogu odmah povezati posmatrače sa dodatnim sadržajem, izazivajući uzbuđenje i proširiti film iskustvo.

● Snažite informacije: ponudite prikolice, snimke iza scene, intervjue ili ekskluzivni sadržaj uključujući QR kod.

● Pojačanje prisutnosti socijalnih medija: direktni gledaoci da prate stranice društvenih medija filma, podržavaju zajednicu i stvaraju buzz.

● Prodajte trgovinu: QR kodovi mogu izravno povezati sa trgovinama trgovina, omogućavajući gledateljima da kupe predmete povezani sa filmom na mjestu.

● Collect Audience Data: Track viewer interaction with QR codes to gain valuable insights into audience preferences and demographics.

Filmski QR kodeks Koristi slučajeve: 5 primjera

Evo pet kreativnih načina da se filmski kodovi QR koriste za unapređenje filmskog iskustva:

● Ekskluzivni sadržaj: tokom kredita filma, pokažite QR kodeks koji vodi do ekskluzivnog sadržaja poput izbrisanih scena, krvarenja ili komentara direktora.

● Interaktivno iskustvo: integriraj QR kodove u sami film. Na primer, kod koji se pokazuje na bilbordu na sceni može povezati sa stranicom sa više informacija o proizvodu ili brandu.

● Socijalna medijska integracija: Uključujte QR kodeks na filmskim posterima ili prikolicima, ohrabrujući posmatrače da prate filmske stranice društvenih medija za aktualizacije, snimanje i interaktivne ankete.

● Prodaje prodaje prodaje: Pokažite QR kodove na koncesiji filmova ili plakaterima, omogućavajući gledateljima da lako kupe robu povezanu sa filmom, kao što su majice, šalice ili zvukovi tragovi.

● Skupljanje podataka: Uključite QR kod na filmske karte ili postere koje vode do kratkog istraživanja. To može da pomogne filmovima da skupljaju vrijedne reakcije publike i preprave buduće projekte za preferencije posmatrača.

QR Code Examples in Movies

Nekoliko filmova je uspešno iskoristilo QR kodove kako bi poboljšalo uključenje publike. Evo nekoliko primjera:

1. Projekt Blair vještice (1999.): Ovaj mali budžetni horor film je koristio virusnu marketing kampanju koja se teško oslanja na QR kodove. Kodovi su postavljeni na veb sajtove i postere, koji vode do tragova i skrivenih sadržaja koji su dubljali misteriju filma i stvorili online buzz.

2. Željezni čovek 3 (2013): Tokom scene u filmu, kod QR je pokazan u izveštaju o ficionalnim vestima. Kada je skenirao, šifra je povezan sa specijalnim sajtom sa ekskluzivnim sadržajem o Marvel Cinematičkom univerzumu.

Kako da stvorimo QR kodeks za filmove?

Stvaranje QR kodova za filmove je jednostavno i besplatno. Besplatni QR kodni generator koji vam omogućava da prilagodite svoj kod sa različitim dizajnima.

Here's how to use a QR code generator for your movie:

1. Posetite slobodan QR kod generator za pomoć.

2. Izaberite vrste podataka koje želite kodirati u QR kodu. Ovo bi moglo biti web adresa, društveni medijski link ili prosta poruka.

Filmski QR kodeks.png

3. Unesite podatke i stvarajte.

4. Prikažite dizajn vašeg QR koda birajući boje i dodajući logo ako želite.

5. Skinite svoj QR kod u visokorešim formacijama za štampanje ili dijeljenje na internetu.

Najbolja vježba za filmske QR kodove

Da biste osigurali učinkovitost vaših filmskih QR kodova, pratite ove najbolje prakse:

● Clear Call to Action: Clearly state what viewers will get by scanning the code.

Strategično mjesto: Postavite QR kodeks u dobro osvjetljenom i lako dostupnom lokaciji.

● Mobilna i prijateljska stranica sletanja: osigurajte se da je veb stranica povezana sa QR kodom optimizirana za mobilne uređaje.

U svemu, filmski QR kodovi mogu pružiti vrijedne promjene marketing a, povezati publiku sa dodatnim sadržajem, i na kraju podržati dublju vezu između filma i njegovih obožavatelja.

Spreman si da stvoriš QR kod za film? Posjetite naš QR kodni generator!

Pošaljite ispitivanje
Pošaljite ispitivanje

Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Poslovni konzultat
Posle prodaje
Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev1111