Online Tool Center
Kontakt
{{ item.title }}
Flipkart Barcodes Decoded: Streamline Inventory & Orders
2024-04-18

Flipkart je jedan od najvećih internetskih tržišta Indije, nudi široku gomilu proizvoda iz elektronike i odjeće kućnim robama i namirnicama. Flipkart se teško oslanja na barkode kako bi upravljala svojim ogromnim inventorima i logistikom. Ovaj vodič će predstaviti specifike Flipkart barkoda, pružajući prodavačama ključne uvide o tome kako koristiti ovu tehnologiju da optimizuju njihove poslovne procese.

Flipkart.png

Šta su Flipkart Barcodes?

Flipkart barcodes are unique identifiers that facilitate the tracking and management of products throughout the supply chain for Flipkart.

Ovi barkodi se obično štampaju na različitim etiketama i dokumentima povezanim s proizvodom, kao što su pakiranje proizvoda, etikete isporuke i drugi logistički dokumenti.

Flipkart barkodi čuvaju kritične informacije o proizvodima i pomažu u automatskoj upravljanju procesom inventara, smanjujući verovatnoću ljudske greške i ubrzavanju logističkih operacija.

Tipovi Flipkart Barcodes

Flipkart koristi različite formate barkoda kako bi se potrudio različitim potrebama u njegovom operativnom okviru. Najčešće korištenijim formatima barkoda na Flipkart uključuju Univerzalni Kod proizvoda (UPC) i brzi odgovor (QR) kod.

UPC barcode.png

UPC barkodi se primarno koriste za njihovu univerzalnu priznanje u malopravnom tržištu, olakšajući praćenje proizvoda globalno. QR kodovi su predloženi za njihovu sposobnost da čuvaju više informacija i njihovu lakšu upotrebu mobilnim uređajima, povećavaju efikasnost operacija i interakcije klijenta.

Koristenje tih barkoda značajno ubrzava logističke operacije i poboljšava tačnost praćenja proizvoda kroz lancu opskrbe.

Kako da Generiramo i tiskamo Flipkart Barcodes?

Generating and printing barcodes for Flipkart involves a straightforward process that enables sellers to efficiently manage their inventory and fulfill orders.

Prodajnici mogu da optužuju da koriste sopstvene termalne štampače kako bi stvorili barkode, koristili softver poput Bartendera ili besplatne online barkode generatore. I otisci brodova su idealni za brzo proizvodnju visoke kvalitete, trajne etikete koje su odgovarajuće za brodove i rukovanje.

QR kod generator.png

Kako skenirati Barcode u Flipkartu?

Da biste skenirali barkod u Flipkartu, obično vam treba skener barkoda, koji može biti posvećen uređaj ili smartphone aplikacija dizajnirana za skeniranje.

Ako imate problema sa skeniranjem ispravno, pobrinite se da je šifra jasno otisana i proverite nastave skenera. Ponekad bi bilo potrebno recikliranje skenera ili ponovno repriniranje barkoda.

Uz Flipkart barkode, skenirat æete svoj naèin za glatko upravljanje inventorima, brže ispunjavanje reda, i na kraju, sreænije mušterije. Zato, prihvatite moć barkoda i gledajte kako se vaša mušterija zadovoljava!

Pošaljite ispitivanje
Pošaljite ispitivanje

Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Poslovni konzultat
Posle prodaje
Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev1111