Online Tool Center
Kontakt
{{ item.title }}
Šta je Generator Barkoda?
2024-03-11

Barkodi, svuda simboli, nose ključne informacije kao što su detalji proizvoda i praćenje logistike. Generator barkoda je alat koji transformiše ovu informaciju u mašinske slike za individualne i poslovne potrebe.

Generator barkoda.png

Šta je Generator Barkoda?

Generator barkoda može biti softver, veb sajt ili aplikacija koja pretvara vaše ulazne podatke u slike štampljivih, skenirajućih barkoda. Može uključiti UPC, EAN, CODE128, ISBN, QR kodove, DM kodove i više barkoda.

Sa mnogim besplatnim alatima za generaciju barkoda na internetu, stvaranje različitih tipa barkoda je sada lako kao nekoliko klikova.

besplatni generator barkoda.png

Uzmite onlinetoolcenter na primer, ponudi široku razinu linearnih funkcija (1D) i 2D barkoda, omogućavajući vam da stvorite svoju ličnu slobodnu funkciju.

Jednostavno uvedite podatke u kutiju za ulazak i kliknite na "Stvorite Barcode". Прозор прегледања ће показати твој баркод. Onda ga možete skinuti kao PNG datoteku, prikladno za daljnje uredjenje i korištenje.

Postavljanje barkoda.png

Možete takođe stvoriti seriju sekvencijskih barkoda. Izaberite brojni interval i količinu, i dobićete odgovarajući datoteku slike nakon skidanja.

Sekvencijalni barkodi.png

Ko treba Generator Barkoda?

● Domaći biznis i individualni prodavači: Koristite besplatnu generaciju internetskog barkoda kako bi stvorili barkode za njihove proizvode, koje se onda mogu navesti na platformama poput Amazon i eBay.

● Povratnici: Generirajte barkode za proizvode za prodaju i upravljanje inventarom.

● Proizvođači: stvarajte barkode za proizvode za praćenje proizvodnje i pošiljke.

● Logističke kompanije: Zaposlite barkode za pakete kako bi pratili informacije o ložici i poboljšali učinkovitost pošiljke.

● Zdravstvene organizacije: stvarajte barkode za medicinske zalihe za upravljanje inventorima i praćenje pacijenata.

Generator barkoda je moćan alat koji može streamlinirati vaše poslovne procese, jačati efikasnost i povećati prodaju. Izaberite pravi generator barkoda i počnite stvarati visoke kvalitetne barkode kako bi omogućili vaš posao!

Pošaljite ispitivanje
Pošaljite ispitivanje

Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Poslovni konzultat
Posle prodaje
Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev1111