Online Tool Center
Kontakt
{{ item.title }}
Kako možeš nabaviti Barcode za časopis?
2024-03-13

Barkoda časopisa je jedinstven identifikator koji se obično štampa na zadnjem pokrivanju blizu dna, koji se koristi za olakšanje prodaje i praćenja publikacije u malopravnim okolištima. Ako planirate da lansirate časopis, ovaj članak će vam pomoæi da razumete sve što treba da znate o barkodima časopisa.

magazin.png

Je li časopis neophodan za Barcode?

Ako planirate da raspodijelite svoj časopis kroz trgovače, novinare ili koristite bilo koji oblik automatskog sustava prodaje i distribucije, onda će vam trebati barkod časopisa. Barkodi za časopise pomažu u upravljanju inventarijama, praćenju prodaja i efikasnim procesima distribucije. Oni su ključni za prodaju fizičke kopije u prodavnicama ili kroz online prodavača.

Za unutrašnje raspodjeljene publikacije, kao što su dnevnici univerziteta ili časopisi koji nisu nameravani za prodaju u komercijalnim prostorijama, možda nije potreban barcode.

Šta je časopis Barcode?

Mnogi ljudi pogrešno veruju da je ISSN kod isti kao barkod časopisa. Međutim, ovo nije slučaj.

èasopis barcode.png

Barkoda časopisa je jedinstven identifikator, obično u obliku barkoda EAN-13. ISSN je kodiran u EAN-13 format, zajedno sa dodatnim informacijama kao što su broj emisija i cena, kako bi olakšali skeniranje i prodaju u malopravnim okolišama.

Evo kako da pretvorimo ISSN broj u EAN-13 barcode.

1. Počnite s ISSN: Počnite sa 8-cifra ISSN, na primer, 1234-5678.

2. Prefiks sa 977: Dodaj "977" na početak svog ISSN a da ga odrediš kao periodično, pretvarajući ga u 97712345678.

Pošaljite ispitivanje
Pošaljite ispitivanje

Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Poslovni konzultat
Posle prodaje
Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev1111